Velkommen til GurCon Norge As


Partner for Bærekraftig Energi- og Byggeløsninger

VÅRT INITIATIV

HVORFOR VELGE OSS


I vårt team er det svært viktig å kunne tilfredstille kunder ved hjelp av deres ønsker i form av planlegging, gjennomføring og oppfølging. Vårt mål er å utfordre oss selv til å se en bedre fremtid i lys av en miljøvennlig løsning som solcellepaneler som er tilgjengelig for alle. En god måte for å kunne fremheve dette best mulig er å kunne ha kontroll over alle ledd i vårt kjede, produksjonsprosess, konstruksjonsprosess, kundeservice og produktsalg. Bærekraftig og en miljøvennlige løsninger vil være en stor fordel for både oss som forbrukere til planeten vi oppholder oss i. I lengden kan dette både være lønnsomt for deg som forbruker samt tilgang til gunstige priser som vi tilbyr. For mer informasjon, kan vi se under for valg av konsept og våre initiativer. 

VÅRT KONSEPT


Det er ikke alltid rimelig å finne en god løsning til en bærekraftig og miljøvennlig energisparing. Gjennom en slik tankegang vil det stilles spørsmål rundt hvordan vi som mennesker kan gjøre det bedre for oss selv, mer lønnsomt og bidra til å kunne passe på omverdenen. Vi som et team vil gjerne gjøre rede for en slik forandring gjennom energisparing og et ønske om å vise til vårt kompetanse innen fagfeltet og hvordan det kan være til en fordel for deg som forbruker.

vil derfor gjerne tilby gode løsninger og en god kvalitet til en gunstig pris. Gjennom prosessen er vi knyttet til en tredjepart hvor vi som et team finner de beste løsningene i forskjellige land hvor produktene selges samt blir produsert og videresendt til forbruker. 

Gjennomføring

  • Planlegging

  • Konstruksjonsarbeid

  • Salg av utstyr

  • Kundeoppfølging

FORDELER


Det er mange spørsmål rundt solcellepaneler og fordelene ved dette. Det er faktisk flere fordeler kontra ulemper ved å innvestere i solcellepaneler langsiktig. Solcellepaneler produserer også strøm om vintertid, noe som gjør det uproblematisk for oss som bor i Norden. Solcellepanelene fungerer dermed bedre i et kaldere klima hvor det produseres mer strøm enn i varmere strøk. Ved varme strøk vil temperaturen bidra til et energitap kontra i et kaldt miljø. Men la oss snakke om de gode fordelene for deg som forbruker..1. Du vil få billigere strøm.
I og med at strømregningene stadig stiger, vil investering i solcellpaneler være en fordel som gjør at du får billigere strøm. Hvis vi ser for oss en solcelleannlegg i boligen, vil det kunne produsere strøm i flere tiår. Dersom strømprisene stadig øker, vil det være økte avgifter, inflasjon, investeringer i strømnett og en økt handel av strøm videre til utlandet. For hvert år som passerer, vil det være en fordel med å kunne investere i solcellepaneler. 


2. Solenergi kan være med å bidra til å redde klima.
For å kunne nå målet vårt som mennesker for å kunne rette opp klimaendringer, blir det en nødvendighet å erstatte fossilt brensel med fornybar energi. Ved å investere i solcellepaneler vil du kunne produsere din egen strøm og strømmen blir ansett som grønt og helt fornybar. 


3. Du kan nemlig selge strømmen du ikke har bruk for.
Ved investering av solcellepaneler sparer du ikke bare penger, men kan tjene også på å selge strømmen videre ved hjelp av å selge strømmen du ikke har bruk for. 

4. Økonomisk støtte fra Enova
Du vil kunne få en økonomisk støtte fra Enova dersom du har anlegget installert og godkjent (se gjerne over informasjon fra Enova sine nettsider).


STEEL TILBEHØR

SOLAR

Gjør en forskjell i dag!

Vi er stolte av å være din pålitelige partner for komplett solenergi og kvalitetsståltilbehør til takplater og sandwichpaneler. Hos GurCon kombinerer vi ekspertise, innovasjon og bærekraft for å levere skreddersydde løsninger som oppfyller dine behov.


Evren Gursel
Gurcon Norge As

Vi er stolte av å være din pålitelige partner for komplett solenergi og kvalitetsståltilbehør til takplater og sandwichpaneler. Hos GurCon kombinerer vi ekspertise, innovasjon og bærekraft for å levere skreddersydde løsninger som oppfyller dine behov.


Evren Gursel
Gurcon Norge As

Rask levering

Kvalitetsgaranti

Spesialtilbud

Ta kontakt med oss i dag!

Trenger du hjelp til prosjektet ditt? Send oss en melding på Facebook eller Instagram, så svarer vi raskt!

 
 
 
 
 
unsplash